tiistai 5. marraskuuta 2013

Elämä paketissa

Asuntomme huoneet kaikuu nyt tyhjyyttä ja pihamaalla oli vastassa iso kontti täynnä Kuikan perheen aarteita. Muuttofirman "pojat" laittoi maanantaina hihat heilumaan ja tavarat oli paketissa ennenkuin ehdittiin tajutakaan. Topin sanoja lainatakseni: "varsin tehokasta työtä!"

Helpoin muutto ikinä-varsinkin kun sen hoiti joku muu ;), säästää kummasti selkää ja hermoja!! Eipä sillä että hermoja olisi joka kohtaa muistettu säästellä. Palatessamme Lahdesta sunnuntaina iltamyöhään juhlistamasta äidin syntymäpäiviä, oli kotona odottamassa lukuisat matkalaukut pakkaamista. Vaikka väsymys painoi ja sänky kutsui, oli vielä selvitettävä ja pakattava kaikki välittömästi matkaan lähtevä omaisuus. Väsymys vei lopulta voiton ja viimeisiä tavaroita pakkailtiin vielä aamulla muuttomiesten kääriessä loppukamoja pakettiin. Lopulta ymmärsimme luovuttaa ja siirtyä pois jaloista anopin tarjoamaan koti-majoitukseen, kaunis kiitos hänelle. Meinasipa mattojenkin nouto pesulasta unohtua kaiken tohinan keskellä ja niitä lähdettiin kiikuttamaan viime hetkellä kontin kyytiin.

Nyt kun pakkaamiset on sitä myöten pulkassa, saattoi hetken hengähtää. Vielä oli kuitenkin täyteltävä Topin kouluhakemuspaperit käännöksineen, hoidettava lukemattomia käytännön asioita ja yritettävä löytää siinä sivussa aikaa nähdä ystäviä ja sukulaisiakin, joka tässä kohtaa vaikutti enemmän kuin tärkeältä tehtävältä. Nyt ei enää jaksaisi täyttää yhtään lomaketta, selvittää yhtään asiaa, miettiä yhtään mitä on jäänyt tekemättä tai kuunnella yhtään kiukuttelevaa sisarusta, mutta uskoakseni alamme kuitenkin olla voiton puolella, joten glögimalja sille, seuraavat päivitykset sitten päiväntasaajalta, pysykäähän matkassa!

3 kommenttia:

  1. Oiii mua jännittää teidän puolesta super paljon !!! Voi vitsit, on varmaan niin ihanaa aikaa :)

    VastaaPoista
  2. Laitapa mulle sieltä periltä jotain kuvia tulemaan - voin tehdä tähän blogiin bannerin jos haluat :)

    VastaaPoista
  3. Aikamoinen jännitys on päällänsä täälläkin ja aina vaan yltyy :)!! Enimmäkseen oon hyvinkin innoissani, mut toisinaan tulee mietittyä mihin sitä onkaan ryhtymässä, mutta eikös kaikki kokemukset ole hyvästä ja välillä pitää päästä vähän kokeilemaan siipiään, maailmalla kun on niin paljon nähtävää ja koettavaa. Myönnetään et oon aika tumpelo tän nettinörtteilyn suhteen, joten kaikki neuvot ja vinkit on varsin tervetulleita! Oon melkosen ylpeä ittestäni et oon saanu tän blogin tähänkin vaiheeseen :D. Kohta pääsee postailee kuvia enempi kun kukaan jaksaa katsoakaan ;)

    VastaaPoista