perjantai 28. maaliskuuta 2014

Sentosa Luge & Siloso Beach

Koitetaanpa taas hieman kiriä blogipäivityksissä.

Vuorossa siis harppaus laskiaisen jälkeisiin tunnelmiin. Koskapa pulkkamäet jäi tällä kertaa välistä, päätettiin suunnistaa Sentosan rannoille nauttimaan vauhdinhurmasta mäkikelkkojen kyydissä. Tähän koko perheen hupiajeluun pääsi osallistumaan perheen pienimmätkin eikä hintakaan päätä huimannut, joten ei muuta kun lippuluukun kautta hisseille.

Lähtökuoppiin meidät kyyditti tuolihissit, jonka kyydistä oli huikean hienot maisemat. Isompia kyyditettäviä alkoi taas hieman jänskättää, mutta pienimmät nauttivat korkeuksissa kiikkumisesta täysin rinnoin Vihdoin päästiin huipulle siispä kelkat alle, Kata syliin ja nasta lautaan :). Ekalla laskulla piti tosin hameväen vähän jarrutella, mutta vauhtiin päästyä mentiinkin jo kaasu pohjassa!
Kelkkarata lasketteli alas n.600m:n matkan ja reitin sai valita kahdesta eri vaihtoehdosta, jonka jälkeen päästiin taas nauttimaan tuolihissien kyydistä. 
Mieleenpainuva kokemus niin isoille kuin pienemmillekin laskettelijoille ja tänne on keretty jo pyydellä moneen kertaan uudelleen.

Kelkkailun jälkeen siirryimme ihmettelemään viereisen Siloso beachin tarjontaa, josta löytyikin hienon rannan lisäksi lukuisia beach clubeja ja ravintoloita. Kävimme tsekkaamassa wave housen, jossa pääsee testaamaan surffitaitojaan keinotekoisesti luodussa aallokossa tai kokeilemaan lukuisia muita vuokralla olevia vesihärveleitä. Tyydyimme tällä kertaa vaan ihmettelemään muiden suorituksia ja tietysti hyödyntämään clubin tarjoamia allas/ravintolapalveluita, jonka jälkeen jatkoimme matkaamme itse rannalle, jossa sitten viihdyttiinkin pitkään rantahiekasta, uimisesta, drinksuista ja naposteltavista nautiskellen :)Sentosa ei jättänyt ketään kylmäksi tälläkään kertaa. Nämä näkymät vetää magneetin lailla puoleensa aina uudelleen ja uudelleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti