maanantai 3. maaliskuuta 2014

Arkea ja puistoilua

Arkipäivät meillä kuluu lasten kanssa edelleen uusiin- ja vanhoihin puistoihin ja vesileikkipaikkoihin tutustuen. Omaksi "takapihaksemme" muodostunut Botanic Gardens on edelleen kestosuosikkimme, jossa tulee käytyä viikottain. Puistosta löytyy lapsille tarkoitettu oma puutarha: childrens garden puumajoineen, liukumäkineen, vesileikkipaikkoineen sekä muine aktiviteetteineen. Meiltä on Botaniciin suora metroyhteys ja matka sinne kestää n.15 minuuttia.

                               Kiinalaisen Uuden Vuoden (hevosen vuoden) jäännöskoristusta
    Sisko on vapaa-ehtoinen uhri tolppaan sidottavaksi ja tuntuu vieläpä nauttivan kohtalostaan ;)

Toinen suosikkipuistomme West coast park, joka on yksi Singaporen suosituimmista puistoista, löytyy saaren etelä-osasta ja koskapa liikkuminen sinne on melkoisen paljon työläämpää, tulee siellä poikettua huomattavasti harvemmin. West coastilta löytyy valtaisa kiipeilypyramidi liukumäkineen sekä lukuisia erilaisia eri ikäisille- ja kokoisille tarkoitettuja leikkipaikkoja.
Uusin löydöksemme on Jurongin ostarin yhteydessä sijaitseva juuri avattu leikkipaikka, josta löytyi jokaiselle jotakin ja lapsille puuhaa lähestulkoon koko päiväksi.

 Jännittävä puumaja, jonne pääsi kipuamaan köysilabyrinttia pitkin. Ja tokihan Katankin oli sinne pungerrettava veikan johdatuksella ja välillä pienellä avustuksella :)
 Täälläkin Topi pääsi harjoittamaan kiipeilytaitojaan joskin seinä olikin lapsellisen yksinkertainen.
                                                               Vesileikkien riemua
                                   Pienet sammakot (ja etenkin suuret!) niin lystikkäitä on :)
Sinikelloista kuului hauskoja sävelmiä niitä kilkatellessa.

Mutta ettei totuus pääsisi unohtumaan, niin myöhään kotiin palatessa saakin taas nauttia metroaseman ihmismassoista, täällä ei totisesti tunne oloaan yksinäiseksi ;). Sisulla kyytiin vaan; vatsa sisään ja tiivistetään, niin vielä mahtuu yksi kyytiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti