tiistai 10. kesäkuuta 2014

Vappu 2014-Labrador Park

No niin, yleisön (tai no ainakin yhden henkilön) pyynnöstä siis alettiin skarppaamaan blogipäivityksissä (tai ainakin yrittämään, saa nähdä miten pitkälle tämä innostus kantaa?!). Tosin, jotta lupaus olisi helpompi täyttää niin vedetään tämä pikakelauksella ja kuvapainotteisesti ja lisäksi vielä mahdollisimman sekavassa järjestyksessä kun ei tahdo aika eikä muisti riittää enempään.

Siispä näin kesäkuun alun kunniaksi luonteva harppaus Vappuun (vielä kerkee ennen Juhannusta ;)! )
Vappu aloitettiin tietenkin vappuherkkujen valmistuksella, joita sitten tehtailtiinkin yötä myöten. Lapsille tuli luvattua picniceväiksi suklaa cupcaket ja itsellä oli pakottava tarve saada aikaan se perisuomalainen vappuherkku: perunasalaatti!

Vapunviettopaikaksi valikoitui Labrador Park saaren etelä-rannikolla, jonne oli kutsuttu Singaporen suomalaiset perinteiselle vappupicnicille. Ennen picniciä pidettiin idän-ja lännen välinen pesäpallo-ottelu, joka jäi kuitenkin aikataulun ja eri sijainnin vuoksi näkemättä.


Pakkasimme siis siinä määrin kuoharia ja grilliherkkuja kylmäkasseihin minkä jaksoimme raahata mukanamme (ja vähän päälle) ja suuntasimme viltteinemme iloiseen suomalais-seuraan.

Väkeä oli paikalla runsaasti ja isommat lapset hävisivätkin matkoihinsa kavereineen ennenkuin saatiin vilttiäkään paikoilleen. Vappuviihteeksi oli järjestetty myös aikuisille eukonkantoa ym. viihdykettä, joten aika kului rattoisasti leikkien ja seurustellen ja tietenkin ennen kaikkea syöden!!

                                       Mansikoita ja cupcakeja-niistä on pienet tytöt tehty :)

        Isäntä piti huolen sen tärkeimmän vappuherkun jakelusta, joka taisi sittenkin loppua kesken :D

                                                      Popcornit oli vielä vähän raakoja ;)

Lapsille oli tarjolla ilmapalloja, mehua ja pullaa, joten viihtyminen oli heidänkin osaltaan taattu. Myös sää suosi juhlakansaa, joten tästä tapahtumasta jäi kaiken kaikkiaan hyvä maku, ensi kerralla ehdottomasti uudelleen!!

                                                          Iloinen Vapun juhlija Kata :)
                                              Riikka ja Minna Iloisissa Vapputunnelmissa :)

                          Myös Jussi pääsi nauttimaan mansikkaisesta Vappuherkustaan :)

Näistä Juhlatunnelmista sitten taas aivan muihin aiheisiin ja seuraava päivitys siis toivottavasti ennemmin kuin myöhemmin, siihen saakka..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti