tiistai 22. huhtikuuta 2014

Legoland-never ending fun :)!!!

Tällä erää tarinaa siis itse Malesian Legolandista; suhteellisen tuore Lego-teemainen huvipuisto joka on avattu syyskuussa 2012 ja pitää sisällään huvipuiston, Lego-minimaailman sekä Legovesipuiston.




Koska nähtävää oli paljon, olimme varanneet huvitteluun 2 päivää, mikä osottautuikin toimivaksi ratkaisuksi, vuorokaudessa näitä nähtävyyksiä tuskin olisi kierrelty!

Saapuessamme legolandiin huusivat mahat jo täydennystä, siispä suuntasimme suorinta tietä läheiseen ravintolaan. Ravintolassa lapsia viihdytti ilmapallosetä taiteillen pienille ruokailijoille mm. pallokukkia & -miekkoja. Kun masut oli tyytyväisiä, jatkoimme tutustumista huvipuistolaitteisiin.
Satuimme olemaan paikalla sopivasti off-seasonin aikaan, joten laitteisiin ei tarvinut ihmeemmin jonotella eikä missään ollut ruuhkaa tungokseksi saakka. Huvipuisto oli myös siitä kiva, että laitteita löytyi jokaiselle ikäluokalle, joten perheen pienimmätkin löysivät riittävästi viihdykettä itselleen.








Puisto oli täynnä lego-aiheisia taidonnäytteitä, joita ihaillessa kului useampi tovi:







                                                                          Susia <3!!!



Legominimaailma oli tietysti se kaikkein vaikuttavin rakennusprojekti, joka tosin jaksoi kaikkine yksityiskohtineen kiinnostaa selvästi pidempään aikuisia kuin nuorisoa ;). Rakennukset keskittyivät Malesian lähiympäristöön ja "miniSingaporekin" sai lähes kyynelehtimään liikuttavuudellaan pyörivine maailmanpyörineen :D
















Kaikenkaikkiaan siis varsin unohtumaton elämys meille kaikille, tästä on jo vaikea panna paremmaksi perheviikonloppua suunnitellessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti