maanantai 21. huhtikuuta 2014

Legoland-Hotelli

Päivät senkun juoksee minkä kerkiää eikä blogipäivitykset pysy perässä huonostikaan.
Tämän kertaisen postauksen aiheena siispä jo 22-23.3. toteutettu reissu Malesian legolandiin.

Pakkasimme itsemme aamuvarhaisella taksin kyytiin, joka kuljetti meidät Singaporen eteläpuolelta (maailmanpyörältä) lähtevään bussiin kohti Malesiaa. Bussimatka kesti n.parisen tuntia rajanylitysselvittelyineen, joten olimme perillä hotellillamme aamupäivän aikana.

Legolandin hotelli oli jo ulkoisestikin vaikuttava ilmestys hienoine "jättilegopalikoista" rakennettuine torneineen ja sisäaulassa meitä odotti legolinna & merirosvolaiva palikkamerineen, jotka viihdyttivät lapsia sisäänkirjautumisen ajan (ja olisivat viihdyttäneet varmasti huomattavasti pidempäänkin ;)! ).Saimme siis avaimet kouraan, mutta koska huoneiden luovutus oli vasta iltapäivällä, siirryimme  suoraan ihmettelemään viereisen legolandin tarjontaa (josta kerron lisää seuraavassa osiossa).

Ihastelimme hotellilla huikeita legoista rakennettuja yksityiskohtia: respan takaseinä oli koristeltu sadoilla legohahmoilla, seinillä oli legoista rakennettuja tauluja, käytävillä näkyi legopienoisrakennelmia, ravintola oli koristeltu legoista tehdyillä tarjoilijoilla, hedelmillä ym. ja lattiat sekä seinät kuvitettu legoaiheisilla kuvilla. Ja tokihan hotellista löytyi myös legokauppa.
Jopa hissit oli kuvitettu erilaisilla legohahmoilla ja heti hissiin astuessa alkoi soida tanssimusiikki diskopallon välkkeessä. Hissimatka oli lasten harmiksi turhan lyhyt, hissibileissä legojen seurassa olisi viihtynyt pidempäänkin!Hotellin käytävät oli koristeltu eri aiheisilla legokuvituksilla lattiamattoja myöden ja pikkumatkalaisemme olivat kaikesta näkemästään jo aivan haltioituneita.Huoneeseemme päästyämme innostus ei suinkaan laantunut; sisustus oli upeine yksityiskohtineen varsin mieleenpainuva ja pienet vieraat oli otettu kaikessa huomioon, lapsille oli jopa oma matalampi lavuaari ja upeasti kuvitettu kerrossänky legolakanoineen. Huone oli koristeltu mm.legohämähäkeillä, vaakunoilla ja sammakoilla. Päästiinpä vielä aarrejahtiinkin yrittäessä selvittää kassakaapin numerokoodia vihjetehtävien avulla, josta löytyikin sitten kaikkea mukavaa pientä legoisaa kotiinviemistä.
Myös aikuisten kelpasi köllötellä omassa legosopissaan :)


Toki myös hotellin illallisbuffet piti käydä testaamassa, joka ei myöskään tuottanut pettymystä; pöydät notkuivat toinen toistaan ihanampia herkkuja ja ulkogrillistä sai lisäksi käydä tilaamassa haluamansa annoksen. Lasten oma buffetpöytä oli myös varsin kattava, etenkin jälkiruokapöytä jäätelö-ja karkkivalikoimineen sekä suklaaputouksineen.

Myöskin palvelu hotellissa oli todella omaa luokkaansa, täällä tunsi itsensä aivan kuninkaalliseksi!!

Voin siis lämpimästi suositella hotellia kaikille pienille ja isommillekin legonystäville. Hotelli kruunasi ehdottomasti kahden päivän vierailumme legolandiassa, joka onkin sitten vielä täysin oma lukunsa, jonka pariin koitan päästä pikimiten ellen ennemmin...Legoterveisin,
Minna pesueineen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti