torstai 26. joulukuuta 2013

Sentosan kultarannoilla

Tänään teimme ystävien kanssa retken Sentosan saarelle, joka sijaitsee Singaporen etäläpuolella ja tunnetaan myös "lasten saarena". Sieltä löytyykin useita hiekkarantoja, kylpylöitä, viiden tähden hotelleja, viihdekeskuksia, golfratoja, seikkailupuistoja, vedenalainen maailma delfiineineen sekä tietenkin Singaporen Universal Studios.

Saarelle pääsee mm. autolla, bussilla, korihisseillä tai näppärästi Sentosa express-junalla. Tällä kertaa suuntasimme Port of lost wonder-nimiselle merirosvoleikkipaikalle, josta löytyi iso merirosvolaiva vesileikkipaikkoineen. Lasten lutrattua kyllikseen siirryimme ihailemaan läheistä Palawan rantaa ravintoloineen ja leikkipaikkoineen.
Kuljimme pitkää riippusiltaa pitkin meren yli pikku saarelle jossa pojat kipusivat korkealle puutorneihin ihailemaan maisemia. Rahtilaivoja näkyi saaren edustalla silmän kantamattomiin.
Sää oli enimmäkseen pilvinen, mutta auringon kurkkiessa ajottain hyvinkin lämmin. Koska taivaalle alkoi kertyä enemmänkin varsin mustanpuhuvia pilviä, vaikutti hyvältä ajatukselta suunnata kotimatkalle. Ehdimme sateita karkuun viime hetkellä (mikäli jollekin vielä epäselvää niin kun täällä sataa niin sitä vettä tulee sitten ihan saavista kaatamalla!!)

Ihana paikka, jossa riittää vielä paljon nähtävää :)!

2 kommenttia:

  1. Olen niin iloinen kun löysin blogisi! :) minulla on suunnutelmissa matkustaa singaporeen huhtikuussa ja mietinkin tässä että kerkeääköhän neljäsdä päivässä kokea ihan hyvin singaporen? :)

    VastaaPoista
  2. Oi, tällainen viesti jäänyt täysin huomaamatta. Toivottavasti sinulla on/on ollut antoisa reissu :)!! Täällä riittää nähtävää, mutta toki tuo Sentosan saari on aikalailla must-kohde (ja sinne mentävä tietenkin vaijerihissin kyydillä Mount Faberilta)!! Marina Bayn alue ja Chinatown kannattaa myös tsekata! Chinese & Japanese Garden myös vierailemisen arvoisia.

    VastaaPoista