maanantai 16. joulukuuta 2013

Onnen hetkiä ja Ilon kyyneliä

Tänään oli onnellinen päivä :)!!

Aamu oli aurinkoinen ja lämmin (ts. kuuma!) kun lähdimme Serangooniin asioille noutamaan meille osoitettua postilähetystä sekä käymään kaupoilla. Postissa meitä oli odottamassa valtaisa paketti jonka otimme vastaan ällistyksestä ymmyrkäisinä; Ihana Joululahjayllätys maailman parhailta työkavereilta, joka herkisti väistämättä tipan linssiin. Päivä ei olisi voinut alkaa paremmin kuin muistamisella tärkeiltä ihmisiltä, jotka ovat ajatuksissa päivittäin <3!! Kiitos teille, rakkaat!!

Koska päivä oli kirkas, olimme pakanneet lapsille mukaan uimavarusteet, jotta voisimme poiketa Serangoonin NEX-ostarin katolla sijaitsevalla vesileikkipaikalla. Toinen riemun hetki myös äidille, joka sai hymyn ulottumaan korvista korviin: Topi sai pikaisesti leikkiseuraa paikallisista lapsista, eikä riemulla näyttänyt olevan rajaa uusien kavereiden kanssa touhutessa. Ihanaa huomata, että ystävyys lasten kesken syntyy niin vaivattomasti ilman yhteistä kieltäkin :). Täällä lapset vaikuttavat olevan muutenkin kovin sosiaalisia, rohkeita ja ystävällisiä ja tulevat kiskomaan hihasta leikkimään; jotain sellaista joka yllättää ujoutta potevan Topinkin kerta toisensa jälkeen positiivisesti.Seuraavaksi sain odotetun puhelinsoiton suomalaiselta ystävän ystävältä, joka oli luvannut kääntää Topin koulu-ja rokotustodistukset englanniksi. Hän oli saanut työnsä valmiiksi päivää etuajassa ja lupasi toimittaa dokumentit meille ostarille. Mukavan kahvittelu/rupattelutuokion jälkeen suunnistimme ruokaostoksille ja poimimme samalla matkaamme myös kaivatun joulukuusen sekä tietysti vaadittavat koristeet. Kuusi oli tosin muovinen versio, mutta lapset olivat siitä äärimmäisen onnellisia ja kiiruhdimme kotiin koristelemaan puutamme. Vaikka paketti oli iso ja kohtuu painava, Topi kantoi aarteemme urheasti kotia saakka.

Koti-ovella meitä odotti seuraava iloinen yllätys: olimme saaneet uuden paketin! Jo toinen lähetys äidiltä ennalta saatujen lahjapakettien lisäksi. Paketti oli täynnä ihania herkkuja, joten saimme vielä lisätäydennystä työkavereiden toimittaman herkkukorin seuraksi ja nyt meillä on kaapit pullollaan suomalaisia nameja ja jännittäviä paketteja odottamassa jouluaattoa, kiitos ihanat :)!!!

Lasten osallistuessa innokkaina saimme kuusen pystytettyä ja koristeet ripusteltua ja olimme varsin tyytyväisiä lopputulokseen. Olimme ostaneet rekvisiitaksi lisäksi parit tonttulakit, joten lasten  tonttuleikkien ja -laulujen merkeissä pääsi itsekin mukavasti joulufiiliksiin.Ilta-uinnit kruunasi iloisten tapahtumien päivämme, tänään painetaan päät tyynyyn hymyssä suin :)


                                         Iloista Joulun Odotusta kaikille teille rakkaille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti