keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Uusi laumanjäsen-Lumi

Uusin tulokkaamme Lumi-kani ansaitsee myös oman blogipäivityksen.

Tarina sai alkunsa kun Singaporen Suomalaisten fb-sivustolla etsittiin uutta kotia täällä asuvan suomalaisperheen lemmikkikanille allergian takia. Koska meidän lapset olivat jo pitkään hinkuneet toista kania ja meillä oli tilaa ja mahdollisuus tarjota koti kaipaavalle, lähdimme katsomaan Snow-pupua, joka pakattiinkin häkkeineen saman illan aikana mukaamme.

Snow, joka sittemmin suomennettiin Lumeksi on 5-vuotias leikattu albiino poikakani ja kooltaan hieman meidän Jussia pienempi.Lumi majoitettiin häkkeineen keittiöön Jussin naapurustoon (Jussi asustaa omassa häkissään nurkan takana ns.palvelijan huoneessa).

Lumi on luonteeltaan selvästi Jussia arempi ja varovaisempi ja piileskeli aluksi mielellään häkkinsä suojissa, mutta on iloksemme hiljalleen alkanut rohkaistua ja luottaa meihin.

Puput ovat myös päässeet tutustumaan toisiinsa ja ovat vaikuttaneet kovin kiinnostuneilta kaltaisestaan seurasta.

Jussi joutui tosin kokemaan elämänsä trauman jouduttuaan hiljattain kastroitavaksi, sillä se villiintyi vielä entisestään toisen pupun läsnäolosta niin, että yritti rasittavuuteen saakka paritella koko ajan ja kaikkien kanssa ajaen meidät järjiltään. Muutaman vuorokauden mökötettyään häkissään, alkaa Jussikin onneksi olemaan taas oma reipas itsensä joskin hieman vähemmän yliaktiivisena versiona :).

Nämä pitkäkorvat tulevat majailemaan täällä kotosalla Suomen reissumme ajan ystäviemme hellässä huomassa. Kaneja tullaan varmasti ikävöimään monet kerrat reissumme aikana mutta lienevät tyytyväisempiä säästyessään lentomatkailulta tällä kertaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti