torstai 3. heinäkuuta 2014

Juhannus @ East Coast Park

Singaporen Suomalaiset pitivät taasen huolen siitä, että tämäkin perinnejuhla saatiin vedettyä kunnialla läpi takuuhyvässä seurassa picnicin merkeissä.

Keskikesän Juhlinnan areenaksi oli valkattu grillipaikka East Coast parkissa ja aurinkoisen sään helliessä väkeä alkoi hiljalleen saapua paikalle ihan mukavanlaisesti. Koska monet muut kansainvälisetkin koulut olivat sulkeneet ovensa jo huomattavasti Kanadakouluamme aikaisemmin, oli monet suomalaiset ehtineet jo karata reissuihinsa lomien viettoon mutta väkeä riitti paikalle silti ihan riittävästi päästäksemme iloiseen juhlatunnelmaan.

Olimme suunnattomine eväslaukkuinemme paikalla ensimmäisten joukossa ja pikapuoliin saatiin kaivattu grillikin tulille.

Grillin kuumetessa kävimme ihastelemassa rannalle ilmaantuneita upeita hiekkalinnoja ja -veistoksia, joita paikallinen väki huolella ahkeroivat.
Grilliherkut, salaatit, kroisantit ja juomingit katosivat vauhdilla nälkäisiin suihin. Osa porukasta oli varustautunut juomavalmisteluihin tilanteen vaatimalla vakavuudella ja kuskannut paikalle viimeisen päälle nerokkaan drinkkiblenderin, jolla syntyi mansikkamargaritat taidokkaasti kaikille janoisille juhlijoille.


Myös lapset löysivät mieluisaa seuraa niin kaksi- kuin nelijalkaisistakin uusista ja vanhoista ystävistä, joten viihtyminen oli heidänkin osaltaan taattu eikä kotiin lähdöstä ollut puhettakaan ennenkuin Nukkumatti tuli viimein esittämään vaatimuksiaan.  Mukava tapahtuma hyvässä seurassa (eikä kokkoakaan muistettu kaipailla ;)! ), tästä ei Jussit parane :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti