tiistai 3. maaliskuuta 2015

Päiväretki eläintarhaan-Singapore Zoo

Singaporen eläintarha on aina yhtä viihdyttävä retkikohde eikä sieltä uusien asioiden-ja eläimien näkeminen kovin äkkiä lopu. Siispä kun koululaisille oli suotu muutama vapaa-päivä, päätimme suunnistaa jälleen ystäväperheen kanssa ihailemaan eläintarhan tarjontaa.                                              Innokkaat retkeläiset valmiina seikkailuun

Koska olimme liikkeellä arkena ja hyvissä ajoin aamupäivällä, oli eläintarhassa mukavan vähän ihmisiä, eikä isompia jonoja ollut ehtinyt muodostua.


Eläintarhassa riitti niin pieniä kuin suuriakin eläinystäviä ihmeteltäviksi ja uutta eläintietoutta kertyi taas rutkasti. Tässä tytöt hämmästelemässä vesihippoa.


Kaveruksillä ei ehtinyt aika käydä pitkäksi ja välillä päästiin testaamaan  millaista on istuksella vanhan maastoauton kyydissä ja kuvitella huristavansa läpi safarin.


                     
                           Tämä paikallinen Angry bird oli varsin tuikean näköinen ilmestys

Tämänkertaisen vierailumme ehdoton kohokohta oli norsuesitys näiden lempeiden jättiläisten esitellessä voimiaan, taitojaan ja älykkyyttään.Shown päätteeksi Norsuystäviä pääsi ruokkimaan hedelmillä muutaman dollarin korvausta vastaan.


Eläintarha tarjoaa monipuolista ajanvietettä ja tälläkin kertaa piti päästä tämän koristeellisen kauniin karusellin eläinten kyyditsemäksi. Hauskuutta riittikin koko rahan edestä.Vaikka toinen toistaan eksoottisemmat villieläimet olivat toki vaikuttavia, oli kaikkein mielenkiintoisin nähtävyys kuitenkin tuttu pitkäkorvainen ystävämme kaniini.  Tämä Belgianjättikani sai runsaasti huomiota sekä vihreitä korsia, joita lapset syöttivät sille kilpaa.


                                                                 Kaniinien lumoissa


Apinoita oli montaa eri sorttia ja nämä veijarit olivat varsin tottuneita ihmisiin. Tämän makiapinan pitkää pörröistä häntää oli ihan pakko päästä hieman silittämään.


                                 Myös tämä upea viidakon valtias kävi esittäytymässä meille


Singaporen eläintarhan ympäristö on viihtyisän vehreä ja täällä pääsee helposti aitoon safaritunnelmaan.


Safaritunnelmasta päästiin välillä hieman viileämpiin oloihin jääkarhun ja pingviinien maailmaan tutustuessa.


Tämän tytön eläinrakkaus ei tunne rajoja. Oman osansa huomiosta saa niin isot kuin pienetkin, karvaiset ja karvattomat sekä oikeat ja vähemmän elolliset yläinystävät.


                           Myös tämä suloinen käärme pääsi pelottomien lasten helliteltäväksi

Tälläkin kertaa ehti nähdä ja kokea taas paljon uutta ja koettavaa riittää varmasti vielä tulevillekin vierailuille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti