torstai 5. maaliskuuta 2015

Topin koulun United Nations tapahtuma

Topin koululla vietettiin helmikuussa United Nations viikkoa, jossa oppilaat pääsivät tutustumaan eri kulttuureihin, tapoihin, kieliin ja ruokiin.

Olimme Katan kanssa koululla seuraamassa United Nations paraatia, jonne oppilaat ja opettajat saivat pukeutua oman kotimaansa kansallispukuihin tai väreihin.

Kanadakoulu on varsin kansainvälinen ja oppilaita on edustettuina yli 50 eri maasta Kiinalaisten, Amerikkalaisten ja Canadalaisten erottuessa runsaslukuisuudellaan.
Myös Suomalaisia lapsia löytyy hyvänlainen joukko ja sinivalkoiset edustajamme pääsivät myös esittäytymään sekä toivottamaan tervehdyksensä koulutovereilleen.

                                     

                            Jännittynyt joukko suomityttöjä ja -poikia odottamassa vuoroaanViikon aikana koululla järjestettiin myöskin kansainvälinen Food Fair tapahtuma, mihin kukin kansakunta sai pystyttää ja koristella oman pyötänsä sekä leipoa maan perinneruokia oppilaille maisteltaviksi.


Suomalaiset olivat saaneet aikaan näyttävän kattauksen korvapuusteineen, ruis-lohi suolapaloineen, mustikkapiirakoineen, karjalanpiirakoineen sekä suuren suosion saaneine vaahtokarkkilumiukkoineen.


Oma panoksemme Suomalaiseen kattaukseen oli nämä piskuiset coctail karjalanpiirakat jotka tekivät myös hyvin kauppansa.

Positiivinen ja mielenkiintoinen tapahtuma, jossa lapset pääsivät ylpeinä esittelemään omaa taustaansa ja kulttuuria sekä oppimaan uutta tietoutta muista maista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti