perjantai 25. lokakuuta 2013

Lähtökuopissa

Tervetuloa mukaan nojatuolimatkalle Singaporeen!!

Kello käy ja lähtö lähenee, siispä on aika aloittaa ensimmäiset kokeilut bloggaamisen maailmaan jotta pysyisimme kuulolla puolin ja toisin.

Minua on suhteemme alkuajoista lähtien yritetty houkutella maailmalle milloin minnekin suuntaan ja koska omakin mielenkiinto uusien asioiden kokemiseen ja paikkojen näkemiseen vei voiton, niin yllytyshulluna annoin viimein uteliaisuudelle periksi. Kuikan perhe siis matkustaa Finnairin kyydillä seuraavaksi 3 vuodeksi Singaporeen :). Päätöstä mietittiin ja pyöriteltiin pitkään, eikä vähiten sen takia että kesti suhteellisen kauan ennekuin Teemun tulevan työnantajan taholta näytettiin vihreää valoa. Lähdön suunnittelun ja odottelun aikana mieli ehti moneen kertaan risteillä innostuksen ja paniikin välimaastossa, mutta koska asiaa oli pyöritelty jo niin monta kuukautta, oli epävarmuus ehtinyt väistyä innostuksen tieltä. Nyt päätös tuntuu kaikin puolin oikealta ja maa polttelee jo kovasti jalkojen alla!

Nyt kun deadlineen on enää 13 päivää on fiilis vähintäänkin hermostuneen jännittynyt ja olo jotenkin kertakaikkisen epätodellinen! Työpaikka, jossa on vietetty viimeiset 8 vuotta on nyt jätetty historiaan ja rakkaat työkaverit hyvästelty. Kova paikka sekin, työ ja ennen kaikkea työkaverit kun on olleet melkoinen henkireikä tässä omassa mikrokosmoksessa. Toivottavasti yhteydet säilyy, sillä ikävä tulee olemaan suuri!!

Lapset ovat suhtautuneet muuttoon mukavan positiivisesti. Kata ei varmasti ymmärrä vielä paljoakaan mistä on kyse ja Topilla on havaittavissa tervettä jännitystä joka pitää sisällään kuitenkin enemmän intoa ja uteliaisuutta kuin pelkoa ja vastahakoisuutta. Lienee siis aika otollinen hetki vaihtaa sijaintia ja lähteä ihmettelemään mitä maailmalla on tarjota :).

Tunnollisena työntekijänä säästin sairasteluni vapaa-ajalle ja nyt siis flunssasta toipuvana koitan käyttää muutaman päivän lepäilyyn, jotta ensi viikolla pääsisi tositoimiin perkaamaan omaisuuttaan. Paljon on jo saatu aikaan ja vielä enemmän on vielä tehtävää, mutta hiljalleen alkaa näkyä valoatunnelin päässä ja minullakin usko riittää että asiat saadaan järjestykseen ajallaan.

Laittakaahan ystävät viestiä ja kommentteja helpottamaan ikävää ja pysykää matkassa niinkuin olette ajatuksissakin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti